Sosuri picante din ardei iuți pe diferite trepte de iuțeală, de la sosuri puțin picante la sosuri extrem de iuți cu o cantitate semnificativă de ardei Carolina Reaper.
Citește mai mult
Ardeii iuți din sosurile picante
Ardeii iuți care se regăsesc în sosurile noastre picante sunt urmatorii: Carolina Reaper, Habanero Red, Habanero Orange, Habanero Lemon, Scotch Bonnet MOA Yellow, Scotch Bonnet MOA Red, 7 Pot Primo, 7 Pot Bubblegum, 7 Pot Brown, Trinidad Scorpion Moruga, BBM, Scotch Brain, Naga Morich, Jay’s Ghost Peach Scorpion, Devil’s Tounge, Thai, Bahamian Goat, Douglah Billy Boy, Ghost Pepper aka. Bhut Jolokia, Sugar Rush și Jalapeno.
Sosuri iuți clasificate pe 🔥🔥🔥
Clasificăm sosurile picante pe o scară subiectivă bazată pe un număr de ”foculețe” 🔥, de la 🔥 la 🔥🔥🔥🔥🔥+. Daca mănânci iute îți recomandăm să începi cu produsele cu doua și trei foculețe și dupa aceea dacă toleranța îți permite poți să treci la patru, cinci și cinci plus foculețe. Sosul cu un foculeț este ideal pentru cei care sunt la început sau pentru cei care au o toleranță redusă.
Sosurile noastre au la baza un oțet de calitate de cidru de mere, care este important pentru creșterea acidității și a termenului de valabilitate. Totodată joacă un rol foarte important în echilibrarea gustului, adăugând acea notă dulce-acrisoară la final, care este esențială pentru orice sos.
Toate sosurile sunt produse în România cu ardeii iuți crescuți de noi în satul Cerneteaz și comuna Pișchia în județul Timiș.
Restrânge







